Årets julefrokost

Her i Fribørnehuset er der EN begivenhed, der overstråler alle andre. Det er årets julefrokost!

Heldigvis inviterer Per og Tina os hvert år, ned på VesterhavsCafeen til et par dejlige timer med børnejulefrokost, rigelige mængder saftevand, juletræ og minsandten om ikke også Julemanden kommer forbi. I år var heldigvis ingen undtagelse, selvom det en kort overgang var som et ægte juleeventyr med Corona forhindringer på vejen, men til alles glæde lykkedes det at samles til årets traditionsrige julefrokost. Det er en særlig oplevelse at en restaurant, holder lukket for alle andre, mens man guffer i sig ;-)

Børnene bruger ventetiden til bl.a. at lave en takkegave til VesterhavsCafeen, og glæder sig hvert år til at overraske Per og Tina, i år var ingen undtagelse!

Af hjertet tak fra alle børn og voksne i børnehuset til Per, Tina og personalet på VesterhavsCafeen, for endnu en skøn, skøn dag!

Med sådanne Sponsorer bliver livet vitterlig en børnefest, TAK <3


Recent Posts

See All

Generalforsamling 2021 i Vorupør Fribørnehus

I år har vi valgt en anderledes generalforsamling. På grund af corona-situationen har vi valgt en generalforsamling uden fremmøde. Alle forældre i børnehuset og medlemmer af støtteforeningen har modta

Åbningstider

Mandag - torsdag 6:10-16:40

Fredag 6:10-16:10

  • Facebook Social Icon

Find os på Facebook!

Adresse

Vesterhavsgade 15, Vorupør
7700 Thisted

leder@voruporfribornehus.dk

Tel: +45 22 43 88 11

CVR.nr.: 36781157

© 2019 Simon Lindgaard