top of page

Der Løftes i Flok.


I denne weekend havde Børnehuset sin "forårs arbejdsdag." Den blev blandt andet brugt til at lave en ny og større garderobe til vores vuggestue, så der nu er plads til de 20 børn vi har pladser til. Dermed fik vuggestuen også et længe ønsket nyt rum til at lege, spise, læse historier, tumle og være kreative i.

Vi fik også lavet et nyt udekøkken og værkstedsbord, bænke i forskellige højder i sandkassen, så vi rigtig kan sidde og nyde alle de skønne fantasi retter børnene laver. Dagen summede af aktiviteter, saven, hamren, boren, støvsugning m.m. heldigvis var der også tid til god mad, latter og gode snakke, det er sådan en dag man rigtig kan mærke hvad et engageret fællesskab kan udrette!!
Recent Posts

See All

Generalforsamling

GENERALFORSAMLING I VORUPØR FRIBØRNEHUS Den årlige generalforsamling afholdes TORSDAG DEN 22. FEBRUAR 2024 KL. 18.30 i Vorupør Fribørnehus Vesterhavsgade 15B, Nr. Vorupør, 7700 Thisted Dagsorden i hen

bottom of page