Der Løftes i Flok.


I denne weekend havde Børnehuset sin "forårs arbejdsdag." Den blev blandt andet brugt til at lave en ny og større garderobe til vores vuggestue, så der nu er plads til de 20 børn vi har pladser til. Dermed fik vuggestuen også et længe ønsket nyt rum til at lege, spise, læse historier, tumle og være kreative i.

Vi fik også lavet et nyt udekøkken og værkstedsbord, bænke i forskellige højder i sandkassen, så vi rigtig kan sidde og nyde alle de skønne fantasi retter børnene laver. Dagen summede af aktiviteter, saven, hamren, boren, støvsugning m.m. heldigvis var der også tid til god mad, latter og gode snakke, det er sådan en dag man rigtig kan mærke hvad et engageret fællesskab kan udrette!!
Recent Posts

See All

Generalforsamling 2021 i Vorupør Fribørnehus

I år har vi valgt en anderledes generalforsamling. På grund af corona-situationen har vi valgt en generalforsamling uden fremmøde. Alle forældre i børnehuset og medlemmer af støtteforeningen har modta

Åbningstider

Mandag - torsdag 6:10-16:40

Fredag 6:10-16:10

  • Facebook Social Icon

Find os på Facebook!

Adresse

Vesterhavsgade 15, Vorupør
7700 Thisted

leder@voruporfribornehus.dk

Tel: +45 22 43 88 11

CVR.nr.: 36781157

© 2019 Simon Lindgaard