top of page

De første "spadestik" er taget.


I denne uge skete der noget stort. I denne uge begyndte anlægsarbejdet til vores nye legeplads!

Imens alle børn og voksne holder sommerferie, skulle der gerne fremkomme den mest fantastiske legeplads som vi tæller ned til, at indvie og ikke mindst lege mange skønne timer på.


En legeplads som vores fantastiske støtteforening, stadig samler ind til og vi håber at de når helt i mål. Så vil du være med til at give byens børn mange timers leg, så send et bidrag i Støtteforeningens retning ;-)


Recent Posts

See All

Generalforsamling

GENERALFORSAMLING I VORUPØR FRIBØRNEHUS Den årlige generalforsamling afholdes TORSDAG DEN 22. FEBRUAR 2024 KL. 18.30 i Vorupør Fribørnehus Vesterhavsgade 15B, Nr. Vorupør, 7700 Thisted Dagsorden i hen

bottom of page