top of page

Julemanden forklædt som Købmand.Julekurve til børnefamilierne i Vorupør. Mange købmandsbutikker har i år søgt den pulje hos KFI Erhvervsdrivende Fond, hvor man kan sprede juleglæde til et udvalgt område. MENY Vorupør valgte i samarbejde med Vorupør Fribørnehus, at give en flot julekurv til alle familier, som har børn tilknyttet enten vuggestuen eller børnehaven.

”Vi mærker alle, at det er blevet sværere at få pengene til at slå til. Mange daglige fornødenheder er ramt af prisstigninger, og energipriserne har i perioder været vanvittig høje. Derfor har vi valgt at støtte op om de mange børnefamilier i området. Julen er en helt speciel tid, hvor vi alle ønsker lidt forkælelse og ekstra lækkert, så vi håber at vores initiativ kan være med til at juleglæden bliver lidt større i de mange hjem med små børn i vores område.” fortæller købmand Flemming Yde Larsen, der i dagens anledning var mødt op i Vorupør Fribørnehus for, som en anden julemand, at uddele de synlige beviser på, at alle familier kunne møde op i MENY på den anden side af gaden, og selv udvælge de lækkerier, som kunne gøre julen lidt bedre for netop deres familie.”

De familier, som ikke var til stede under uddelingen, fik efterfølgende udleveret beviset hos lederen af Vorupør Fribørnehus, Mette Kold, så alle børnefamilier kunne gå julen i møde med en varm hilsen fra MENY Vorupør.


”Vi er rigtig glade for Fribørnehuset, og kan denne julehilsen være med til at bakke op om de mange familier, som har valgt at benytte børnefaciliteterne i byen, så er det jo kun et ekstra plus” siger købmanden, mens han med et smil tilføjer: ”og så er det jo klart i butikkens interesse, at Vorupør er et godt sted at bosætte sig – også for børnefamilier.”


En ekstra overraskelse på pladsen. Da købmand Flemming Yde Larsen havde fortalt om julekurvene og udleveret de synlige beviser til de fremmødte, havde han en ekstra lille overraskelse. Øverst på Fribørnehusets egen ønskeseddel står en ny legeplads til de mindre børn. Der er i forvejen en god og velfungerende legeplads til de større børn på den ene side af huset; men for at give et frit legerum til de mindre, er man i gang med at etablere et trygt og spændende legeområde til de mindre på den anden side. ”Dette projekt vil vi fra MENY i Vorupør gerne støtte med et kontant bidrag på 25.000 kr.” siger købmanden, der samtidig fortæller, at også denne gave er mulig via en uddeling fra KFI Erhvervsdrivende Fond.

Herefter gik købmanden, lederen af Fribørnehuset og formanden for forældrebestyrelsen, Naja Østergaard udenfor for at tage pladsen i nærmere øjesyn. Om det skyldes det tykke lag sne, eller hensynet til at redskaberne er lavet til mindre børn, er uklart; men det lykkedes ikke for fotografen af få de tre personer til at tage en tur i gyngerne. Børnehuset takkede for gaven, og kunne fortælle at en legeplads, der (selvfølgelig) lever op til alle sikkerhedskrav, koster rigtig mange penge; men takket være denne gave fra MENY, bliver det lidt lettere at nå målet.Comments


bottom of page