Vorupør Fribørnehus er med i Legekunst.


Takket være vores støtteforening, er vi de næste 3 år med i det nationale Legekunst projekt. Det er et landsdækkende projekt der vil bringe mere kunst, kultur, dannelse, æstetiske processer, leg og samskabelse ind i de danske børns hverdag. Gå ind på www.legekunst.nu og læs meget mere om det spændende projekt!


I dette efterår leger vi med "Musik-Jørgen", som børnene kender fra tidligere år. Vi skal lege med Jørgen i 8 uger her i efteråret og derefter leger vi videre i huset.

Det børnene vil opleve som "det nye" er at Jørgen er i huset en hel formiddag. Dvs at han først leger med vuggestuen i halvanden time og derefter med børnehaven i lige så lang tid. Tidligere skiftedes vi til at have "Musik-jørgen" i 3 kvarter om ugen.


Når vi siger leger, er det fordi at vi skal lege med musik, sammen med Jørgen, og derfor faktisk ikke aaaaaltid ved hvor vi ender og hvilke sange, lyde, rytmer og danse der popper op i samspillet.... det gør også at både børnene og de voksne, kan lege mere undervejs, fordybe sig og i det hele taget gå på opdagelse i et musisk univers.

Når Jørgen ikke er i huset, er vi begyndt at undersøge lyde, rytmer, hjemmelavede musikinstrumenter og der eksperimenteres i stor stil.

Det bliver en rytmisk efterår i Vorupør!


Åbningstider

Mandag - torsdag 6:10-16:40

Fredag 6:10-16:10

  • Facebook Social Icon

Find os på Facebook!

Adresse

Vesterhavsgade 15, Vorupør
7700 Thisted

leder@voruporfribornehus.dk

Tel: +45 22 43 88 11

CVR.nr.: 36781157

© 2019 Simon Lindgaard