top of page

The Pandora Tour - Ladcykel


I dag har vi haft besøg af Alice Pedersen fra Vorupør og af Pandora. Alice har indstillet Fribørnehuset til en konkurrence hos Pandora. Vi har været så heldige at vinde en virkelig fin institutions-cykel med plads til børnene. Alle børn var vildt begejstrede og dagen blevet fejret med is og balloner 🎈🎈🎈 Af hjertet tak til Alice for at tænke på os og for at indstille os til konkurrencen ❤️☺️ Også en stor tak til Pandora for cyklen, og til Cykel- og scootersmeden i Thisted og Salon Olivia i Vorupør for at sponsorere alle cykelhjelmene, så vi kommer sikkert frem 😃 Tak til Meny i Vorupør for is og balloner 🍦🎈Det har været en fantastisk dag, og vi er sikre på at cyklen vil bringe meget glæde fremover 😊


Recent Posts

See All

Generalforsamling

GENERALFORSAMLING I VORUPØR FRIBØRNEHUS Den årlige generalforsamling afholdes TORSDAG DEN 22. FEBRUAR 2024 KL. 18.30 i Vorupør Fribørnehus Vesterhavsgade 15B, Nr. Vorupør, 7700 Thisted Dagsorden i hen

bottom of page