top of page

Legepladsen tager form.Der opleves i øjeblikket problemer med hjemmesiden. Vi arbejder på at løse sagen hurtigst muligt.

Efter seks dages arbejde begynder legepladsen at tage form og vi kan rigtig begynde at se, hvad den har af muligheder for mange timers leg. Lige nu følger børn og voksne spændte med i byggeriet, især gravemaskinerne bliver nøje fulgt :-)

Vi glæder os til at indvie den med maner!

Vi vil have den bedste sikkerhed for børnene, som færdes på legepladsen hver dag, og vi er en stor flok frivillige, som nu kan se, at det er blevet for omfattende at renovere på den nuværende legeplads - Vores legeplads skal godkendes hvert år på lige fod med kommunale legepladser.

Bestyrelsen og støtteforeningen håber med dette opslag, at I har lyst til at støtte vores projekt om en sikker legeplads til byens børn. Som noget nyt vil den nye legeplads være offentligt tilgængeligt for alle udenfor børnehusets åbningstider.

For at vi kan bruge vores økonomi til at sikre driften - også ved perioder med lavt børnetal i hver årgang, har vi valgt at starte en indsamling til legepladsen, og vi håber, at I vil hjælpe. Udover denne indsamling er vi i samarbejde med vores støtteforening godt i gang med at søge hos fonde, erhvervsdrivende og foreninger. Vi har rundet 220.000kr men mangler stadig ca 300.000kr. Så vil i hjælpe os på vej mod målet, vil vi og børnene blive rigtig glade, så vi kan fortsætte med resten af den nye legeplads til de mindste børn i vores vuggestue. VI ER MEGET TAKNEMMELIGE FOR HVERT ET BIDRAG - STORE SOM SMÅ 😃🙏🏼

I kan støtte med bidrag på Mobilepay til 750346 eller ved kontooverførsel til 9129 / 0004744799 i Sparekassen Thy. Hvis I gerne vil nævnes som donationsydere skal i skrive Lp + jeres navn ved overførslen. Donationsyderne nævnes i den oprindelige tråd, og senere på vores hjemmeside. Hvis I ikke skriver et navn ved overførslen, betragtes det som en anonym donation. Vi vil være taknemmelige for hvert et bidrag - store som små. Tak for støtten 😊🙏🏼Recent Posts

See All
bottom of page