top of page

Fribørnehuset leger med Mette Hegnhøj i det nationale Legekunst projekt.

I dette forår genoptager vi vores legekunst forløb og vi har Inviteret Mette Hegnhøj, til at lege med. LegeKunst er et stort nationalt projekt over tre år, støttet af NordeaFonden.


Leg, kunst og kreativitet er en vej til gode børneliv. I LegeKunst arbejder vi for mere leg, kunst og kreativitet i børns hverdag, fordi det fremmer børns dannelse, fællesskab og trivsel.

Gennem tætte samarbejder med pædagoguddannelserne, pædagoger og kunstnere i hele landet skaber vi ny pædagogisk praksis, hvor vi fremmer og skaber større kvalitet i børns leg og dannelse med udgangspunkt i kunst, kulturaktiviteter og -oplevelser.

Vi fokuserer i LegeKunst på kernebegreberne:

  • Leg

  • Dannelse

  • Kunst

  • Kultur

  • Æstetiske processer

  • Samskabelse

www.legekunst.nu, kan i læse meget mere om de mange projekter på landsplan og de kernebegreber projektet er bygget op omkring, det er livsbekræftende læsning :-)


I Vorupør Fribørnehus, er vi så heldige at vores skønne støtteforening har betalt for vores kunstneriske forløb, så de næste 10 uger, plus/minus, vil vi lege med ord, historier og fortællinger i mange og forskellige former. Vi er så småt i gang som i kan se, men det er altid spændende at se, hvor Legen bringer os hen!


Recent Posts

See All

Generalforsamling

GENERALFORSAMLING I VORUPØR FRIBØRNEHUS Den årlige generalforsamling afholdes TORSDAG DEN 22. FEBRUAR 2024 KL. 18.30 i Vorupør Fribørnehus Vesterhavsgade 15B, Nr. Vorupør, 7700 Thisted Dagsorden i hen

bottom of page